Woningbouw / traditionele bouw

Kunt u uw droomhuis al voor u zien? Of weet u juist niet zo goed wat u moet kiezen? SBA Groep heeft in de loop der jaren veel verschillende soorten particuliere woningen gebouwd. Hierdoor is er een hele hoop ervaring opgedaan om u te helpen om uw huis op maat tot in het kleinste detail te ontwikkelen.

Uw eigen droomhuis

Met aandacht voor ieder detail en met een afwerkingsniveau van bijzondere kwaliteit, worden droomhuizen gerealiseerd. Daarom kunt u in volledige vrijheid in samenspraak en overleg met onze ontwerpers, om ieder aspect uit te kunnen werken. Inzicht of juist hulp bij kiezen nodig? Onze ervaringen en kennis staan altijd voor u klaar om uit te putten.

Uw huis kan gerealiseerd worden op diverse manieren, om zo altijd te voldoen aan uw budget en bouwkundige voorschriften van uw gemeente, namelijk:

  • Traditionele bouw waarbij het gehele project steen voor steen op locatie wordt gerealiseerd, met een bijzonder hoge ambachtelijke afwerking en gebruik van duurzame materialen.
  • Systeembouw of houtskeletbouw waarbij diverse bouwkundige elementen zoals gevels, vloeren, wanden en plafond op de werkplaats worden gerealiseerd.

Bij de laatstgenoemde bouwmethode is de bouwperiode veelal korter, omdat weersinvloeden minder van belang en invloed zijn. Traditionele bouw is met het oog op de portemonnee vaak wat aantrekkelijker.

Wat kan Solide Bouw & Advies Groep voor mij doen?

Zo solide en degelijk als het eindresultaat, zo solide en helder is het projectverloop en samenwerking.

Duidelijke afspraken met alle betrokken partijen en instanties en een nauwe samenwerking met u als klant, zorgen ervoor dat we tot het perfecte resultaat komen. Kosten worden vooraf definitief bepaald en de bouwtijd wordt hard zwart op wit vastgesteld. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Geïnteresseerd in alle mogelijkheden of behoefte aan een vrijblijvend goed gesprek? Neem hier contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?