Over Ons

Solide Bouw & Advies groep, SBA groep in het kort, vindt u in Bunschoten-Spakenburg. Een partij waar je écht op kunt bouwen en waar persoonlijke aandacht van groot belang is. We luisteren graag naar uw ideeën en wensen, om zo samen een compleet bouwplan op maat te realiseren.

Met ruime ervaring op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, onderhoud, nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling weet Solide Bouw & Advies in wat voor situatie u zich bevindt. Daarom kunnen wij altijd goed mee denken over een oplossing die precies aansluit op uw wensen. Om te garanderen dat wij ook veilig werken, is Solide Bouw & Advies Groep VCA gecertificeerd. U kunt ons certificaat hier downloaden.

Afspraak is afspraak

Wij geloven dat heldere communicatie en flexibele coördinatie erg veel kunnen bereiken voor u en de kwaliteit naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent. Zo zorgen wij dat u de zekerheid krijgt die u zoekt. Met innovatief, efficiënt en duurzaam bouwen als resultaat.

Een duurzame relatie

Goede samenwerking met onze klanten en andere betrokken partijen maakt ons werk een stuk beter om te doen. Zo kunnen we onze klanten ook het mooiste project bieden. Daarom zetten wij ons in als één team om hoge kwaliteit op te leveren en goed vakmanschap neer te zetten. Doordat SBA groep VCA gecertificeerd is, en daarmee alle medewerkers, kunnen we het beste resultaat aan u beloven en waarmaken.

Beheersing van traject en producten

Wij bieden onze klanten een diversiteit aan disciplines van ontwerp tot aan de totale bouwbegeleiding. Het beste resultaat halen, doet u met producten van hoge kwaliteit. Ook staan veiligheid en duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel. En daar hoeft u niet meteen het driedubbele voor te betalen, is onze mening.

woningbouwWONINGBOUW

Kunt u uw droomhuis al voor u zien? Of weet u juist niet zo goed wat u moet kiezen? SBA Groep heeft u in de loop der jaren veel verschillende soorten particuliere woningen gebouwd heeft.

renovatie-sbagroepRENOVATIE

Is uw woning toe aan renovatie? Of wilt u uw bedrijfspand verbouwen en uitbreiden? Een goede keuze! Om tot een goed eindresultaat te komen, moet u rekening houden met verschillende factoren.

utiliteitsbouwUTULITEITSBOUW

Met ruime ervaring in de utiliteitsbouw heeft Solide Bouw & Advies Groep een hoop grote opdrachtgevers mogen bedienen als bouwbedrijf. Zo staan er op Schiphol diverse projecten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?