Utiliteitsbouw door bouwbedrijf Solide Bouw

Met ruime ervaring in de utiliteitsbouw heeft Solide Bouw & Advies Groep een hoop grote opdrachtgevers mogen bedienen als bouwbedrijf. Zo staan er op Schiphol diverse projecten en bedrijfsgebouwen, zoals die van de Japanse ambassade van Takenaka uit 2015. Nog zo’n herkenbaar punt is de kerncentrale Petten uit 2006. Beiden volledig gerenoveerd en zo weer een toekomstbestendig innerlijk en uiterlijk verkregen.

Meer dan alleen een aannemer

SBA Groep wil meer zijn dan alleen een aannemer. Door flexibel te werken en 24/7 gereed te staan voor de klant, kunnen we ervoor zorgen dat het gehele bouwproject verzorgd wordt. Een no-nonsense beleid helpt ons als partner om met de klant betrouwbare afspraken te maken – en ze altijd na te komen!

Wij streven er naar om meer te doen dan alleen het uitvoeren van datgeen wat er op papier staat, in tegenstelling tot de meeste aannemers. Iedere schakel tussen opdracht en levering krijgt zijn eigen deadline. En met iedere partij worden goede onderlinge communicatielijnen bepaald om snel te kunnen communiceren en schakelen. Flexibel coördineren zorgt ervoor dat we samen met de klant tot een kwalitatief duurzaam resultaat kunnen komen.

Wat gaat het mij opleveren?

Solide Bouw & Advies Groep heeft veel kennis vergaard dankzij de langdurige samenwerkingen met partners, waarvan Schiphol in het bijzonder. Hiermee hebben wij ruime kennis over diverse gebouwen en zijn we uitstekend op de hoogte van zaken zoals toegangsbeheer, installaties, bouwkundige elementen, veiligheid en regelgeving.

U kunt dus uit ons als informatiebron putten, waardoor we samen een goed georganiseerde, zakelijke en veilige aanpak bepalen en voor u een duurzame product inkopen. Door efficiënte planvorming en duurzame oplossingen, lukt het ons om een zo laag mogelijk kostenplaatje te realiseren.

In ons bouwproces is de klant nog altijd koning en werken wij met het uitgangspunt dat het woordje ‘NEE’ niet bestaat!

Geïnteresseerd in alle mogelijkheden of behoefte aan een vrijblijvend goed gesprek? Neem hier contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?