Renovatie / verbouwingen

Is uw woning toe aan renovatie? Of wilt u uw bedrijfspand verbouwen en uitbreiden? Een goede keuze! Om tot een goed eindresultaat te komen, moet u rekening houden met verschillende factoren. Denk aan de kwaliteit van materialen, veiligheid van de constructie, milieuvriendelijkheid van de realisatie en de verantwoordelijkheden rondom het project.

Gebouwen onderhoud is belangrijk

Woningen, scholen, kerken, bedrijfspanden hebben een bepaalde levensduur. Gelukkig kan deze verlengd worden en weer toekomstbestendig gemaakt worden. Vakkundig verouderde of aangetaste delen laten vervangen, zorgt ervoor dat u geen onnodige kosten moet betalen op een onverwacht moment. Een gebouw dat wordt onderhouden, is een solide product waar u op kan vertrouwen.

Renovatie en verbouwing door Solide Bouw

Al jaren houden we ons bezig met het renoveren en verbouwen van huizen en kantoren. En bij ieder traject zorgen we dat we advies op maat kunnen geven en zo alle werkzaamheden en leveringen op elkaar af te stemmen. Wij willen dat het loopt als een geoliede machine. Door uw wensen in kaart te brengen, weten we ook of een vergunning vereist is. Is dat het geval, dan worden de plannen uitgewerkt tot bouwkundige tekeningen en regelen wij de vergunningsaanvraag bij de betreffende gemeentelijke instantie. Dingen waar u zich geen zorgen over hoeft te maken. Dingen die wij voor u regelen.

Wij gaan net een stapje verder dan alleen het verbouwen en renoveren. Mochten wij bijvoorbeeld in een bewoonde woning of bewoond pand moeten werken, dan zorgen wij dat de bewoners en gebruikers weten wat ze kunnen verwachten. Informeren en maatregelen treffen spreekt bij ons voor zich.

Wat kan Solide Bouw voor mij betekenen?

Een heldere planning met een beoogde opleverdatum zijn leidend. U als opdrachtgever speelt tijdens de gehele bouwperiode een belangrijk en centrale rol. Samen zorgen we dat we een resultaat behalen waardoor u iedere dag kunt genieten van het moois wat er staat.

Geïnteresseerd in alle mogelijkheden of behoefte aan een vrijblijvend goed gesprek? Neem hier contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?