PROJECTDETAILS

Categories:
Client: Peter Van der Hoek
Location: Mountain View CA 94043
Completed: 2016
Architect: Solide Bouw & Advies

PPP Nederland weet hoe u indruk moet maken op uw doelgroep en verzorgt praktische producten en toepassingen om uw commerciële of functionele boodschappen over te brengen. Een ervaren en innovatieve speler als het aankomt op (groot formaat) ‘signing’ producten, zoals printen op zelfklevende materialen, de meest uiteenlopende bordmaterialen en tenslotte flexibele bannermaterialen.

Bouwtechnische partner met verstand van zaken

Peter Van der Hoek, PPP Nederland: “Schiphol behoort tot onze klantenkring en in overleg met het management van WTC Schiphol zijn wij op zoek gegaan naar een partner die bouwtechnisch goed onderlegt was. Schiphol was voor ons namelijk een (nog) onbekend terrein. Zo weet Solide Bouw naast het opleveren van kwalitatief goed werk ook hun weg rondom Schiphol. En Schiphol is nu eenmaal in veel gevallen een uitzondering op de regel, waarbij het voor veel bedrijven die daar onbekend zijn een ware uitdaging is om je weg te vinden in de geldende wetten en regeltjes.”

Schiphol projectbouw en renovatie

Jan de Graaf, Solide Bouw: “PPP Nederland profileert zich als maker van visuele reclame, dus is het van groot belang dat hun producten en toepassingen een goede indruk maken. Wij hebben hen op Schiphol geholpen met de aankleding van de liften van het WTC Schiphol door hoog afwerkniveau te leveren. Ook het voorbehandelen en stucwerk (gladstrijken) van de entreewand hebben wij gedaan, zodat PPP Nederland een strakke visual over een volledige lengte van 14 meter kon aanbrengen. Tenslotte hebben we een aantal gaten in de betonnen wanden van de terminals gedicht, zodat PPP Nederland deze netjes kon decoreren en strak kon opleveren.”

Passende werkwijze Solide Bouw

Peter Van der Hoek: “Alle gedane projecten zijn succesvol en tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers verlopen. De samenwerking verloopt nog steeds uitstekend, waarbij Solide Bouw ook PPP benaderd voor het leveren van producten. Zo hebben we al een aantal keren hun wanden mogen aankleden. Voor ons uiteraard erg welkom en dus voor beide partijen een win-win situatie.
Bij Solide Bouw is er een duidelijke no-nonsense overlegstructuur, worden goede prijzen gehanteerd en zoals eerder genoemd hebben ze specifieke kennis over het reilen en zeilen op Schiphol. Dit, gecombineerd met het oplossend vermogen, keurige betalingsgedrag en de verleende service zijn voor mij van doorslaggevende waarde om Solide Bouw vaker te vragen om mee te denken in verschillende projecten.”

Solide Bouw & Advies Groep is VCA gecertificeerd. U kunt ons certificaat hier downloaden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?