PROJECTDETAILS

Categories:
Client: Frank Dop
Location: Spakenburg
Completed: 2015
Architect: Solide Bouw & Advies

Particuliere woningbouw

De markt voor de particuliere woningbouw is de laatste jaren sterk veranderend. Het wisselende vraag en aanbod met de veranderde wet en regelgeving zorgen er voor dat je als particulier niet precies weet wat je met jouw woning of een nieuwe woning moet doen. Solide Bouw richt zich op het renoveren, verbouwen, uitbreiden en onderhoud van uw huis en zet zich in om altijd volgens uw wensen te handelen.

Deskundige aannemer

Frank Dop: “Ik was op zoek naar iemand die mijn hele woning kon renoveren, maar dan op een manier waarin ik op alle gebieden van advies kon worden voorzien. En op dit gebied wist Jan de Graaf met zijn expertise veel vertrouwen te wekken. Natuurlijk heb ik zelf ook helemaal geen idee van het bouwen en welke prijzen ik moet aannemen. Doordat Jan om deze reden net dat beetje extra aandacht gaf en met eigen ideeën kwam, hebben we het budget met succes bewaakt. Toch een belangrijke factor als je geen verstand van zaken hebt en het vertrouwen en handelen bij een iemand”

Hele woning laten bouwen

Jan de Graaf, Solide Bouw: “Wij hebben de hoekwoning van Frank Dop volledig gerenoveerd en uitgebreid. Zo hebben we aan de voorzijde een erker geplaatst en de achterzijde uitgebreid met aanbouw om de woonkamer ruimer te maken. Uiteindelijk heeft de hele begane grond een eigen uitstraling gekregen. Geen vraag was te gek en we zorgden bij iedere belangrijk stap in het proces dat Frank wist wat er gebeurde. Zo voorkom je lastige gesprekken en weet je dat iedere beslissing in het beste belang van de klant wordt gedaan.”

Persoonlijke begeleiding

Frank Dop: “Door de transpiratie in handelen en de deskundigheid van het afgeleverde werk hebben zij een 100% tevreden klant opgeleverd. De laagdrempeligheid en korte lijntjes waren echt kenmerkend voor de communicatie en zorgde zo voor veel duidelijkheid. Een partner waar je écht op kan bouwen,” zegt Frank lachend.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?