PROJECTDETAILS

Categories:
Client: Rick Krebbers
Location: Schiphol
Completed: 2015
Architect: Solide Bouw & Advies

Voor alle medewerkers op Schiphol is er het bedrijfsrestaurant, gevestigd op de 2e etage van vertrekhal 1. Een drukke plek waar heerlijk gegeten kan worden, tussen alle hectiek van het vliegveld door. Het bedrijfsrestaurant BPS zet zich continue in om het personeel op de beste manier te voorzien van heerlijke gerechten.

Uitvoerend bouwbedrijf voor klein werk

Rick Krebbers, bedrijfsrestaurant BPS Schiphol: “We hadden behoefte aan een partij die logistieke ‘problemen’ in het restaurant kon verhelpen door een goede inrichting en vormgeving van onze ruimte. Efficiënt werken en zorgeloos lekker eten kunnen maken, dat is waar we ons mee bezig willen houden. Toen zijn we in aanraking gekomen met Solide bouw via hun andere projecten, waar zij mee bezig waren op Schiphol. En ze hebben ook bij ons schitterend werk geleverd!”

Dakbedekking, timmerwerk en kozijn installatie en reparatie

Harry Pitlo, Solide Bouw: “Voor het bedrijfsrestaurant BPS hebben we een grootschalige verbouwing gerealiseerd en daarbij ook andere partijen begeleid. Er is nu een grote ruimte waarin medewerkers kunnen genieten van eten en drinken. Ook blijven wij het restaurant voorzien in het beheer en onderhoud, zodat de eetruimte in goede staat blijft.”

Zakelijke en particuliere renovatie Solide Bouw

Rick Krebbers: “Solide Bouw is een flexibel bedrijf met verstand van zaken en hanteert een proactieve aanpak. Ze zijn altijd bereikbaar en altijd beschikbaar, iets wat je niet vaak tegenkomt en ideaal is voor onze situatie. Telefonisch en e-mail contact verloopt goed en Solide Bouw volgt altijd al onze verzoeken snel op. Door snel te communiceren en een no-nonsense mentaliteit er op na te houden, weten wij altijd waar we aan toe zijn en kunnen wij zorgeloos ons werk doen.”

Solide Bouw & Advies Groep is VCA gecertificeerd. U kunt ons certificaat hier downloaden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?