PROJECTDETAILS

Categories:
Client: Gerrit Geertjes
Location: Schiphol
Completed: 2016
Architect: Solide Bouw & Advies

Active Interim- and Projectmanagement B.V. (AIPM) is een dynamisch bedrijf en heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van Interim- en Projectmanagement. AIPM is gespecialiseerd in combinaties van reorganisaties, change management en (her)huisvesting en werken met de meest professionele partners om u te voorzien van een uitstekend project. Een echte allround projectmanager!

Schiphol projectbouw en renovatie

Harry Pitlo, Solide Bouw: “Voor AIPM hebben wij diverse utiliteitsprojecten op Schiphol gerealiseerd. Ook zorgden we dankzij het upgraden van een aantal gebouwen er voor dat AIPM dat er een complete bouwcombinatie is ontstaan die specifiek op de klant en de gebouwen van Schiphol is ingericht. We hebben voor AIPM een op maat gemaakt ontwerp met een reëel onderbouwde begroting opgesteld. Zo werd de klant niet verrast door financiële tegenvallers en konden we een strakke projectbegeleiding hanteren en korte lijnen met de klant houden. Zo kan AIPM optimaal werken en kunnen zij als eindresultaat het beste aan hun klant bieden.”

Passende werkwijze Solide Bouw

Gerrit Geertjes, AIPM: “Solide Bouw is een erg flexibele partij om fijn mee samen te werken. Ze leveren echt vakwerk en zijn harde werkers zonder ‘negen-tot-vijf’ mentaliteit. En dat komt ons handig uit, omdat we zelf ook onregelmatig werken. Met wederzijds vertrouwen hebben we samen de schouders eronder gezet en dat ging heel goed. Op Harry en Jan kun je écht bouwen.”

Solide Bouw & Advies Groep is VCA gecertificeerd. U kunt ons certificaat hier downloaden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?