PROJECTDETAILS

Categories:
Client: Adriaan Leeuwenhaag
Location: Amsterdam
Completed: 2015
Architect: Solide Bouw & Advies

A3-Advies is een ideale partner om u te hulpen bij uw lange termijn visie. Bedreven in het analyseren, selecteren en uitbouwen van uw samenwerking met leveranciers en ondernemers. Zo gebruikt A3-Advies expertise en ervaring van professionals om uw hele ontwerp- en bouwproces tot een echt succesverhaal te maken.

Uitvoerend bouwbedrijf voor klein werk

Adriaan Leeuwenhaag, A3-Advies: “Voor verschillende projecten waren mijn werkgever en ik op zoek naar een bouwbedrijf dat ook kleine werkzaamheden uitvoert. Solide Bouw bleek een aannemersbedrijf met een complete aanbieding qua diensten. De open begroting die vooraf gecommuniceerd was, gaf ons echt het vertrouwen in Harry en Solide Bouw. “

Dakbedekking, timmerwerk en kozijn installatie en reparatie

Harry Pitlo, Solide Bouw: “Wij hebben met een aantal projecten van A3-Advies meegewerkt en zo bijvoorbeeld het Nissan Sprinklertank distributiegebouw in Amsterdam gerenoveerd en de GCO kerncentrale in Petten uitgebreid met een ‘reformer room’. Dakbedekking, timmerwerk en kozijn installatie en reparatie waren enkele van de werkzaamheden die wij hiervoor hebben verricht. Door onze krachten te bundelen, lukt het ons om nog meer projecten te realiseren en zo de eindgebruikers van A3-Advies tevreden te stellen.”

Zakelijke en particuliere renovatie Solide Bouw

Adriaan Leeuwenhaag: “Met Solide Bouw heb ik in de loop der jaren een zakelijke maar toch zeer vriendschappelijke relatie ontwikkeld. Door mijn prettige ervaringen met Harry en Jan heb ik ook besloten om mijn eigen woonhuis te Gorinchem door Solide Bouw te laten verbouwen. Al met al een partner die echt past bij onze werkwijze en eisen!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?